Denna butik driftas av myMerch. Villkor och info hittar du HÄR! FÖR ADMIN : LOGIN

DET SKA FLYTA PÅ

OCH DET SKA VARA ENKELT.

Trender kommer och går. Tid är dyrbar! Kvalitet är viktig och personliga samarbeten känns trygga. MyMerch hjälper influencers och andra kreatörer att marknads- och saluföra egen merchendise till konsumenter och andra kunder.

Vi ser till att skapa de bästa förutsättningarna för att du ska nå ut med ditt varumärke och din merchendise, oavsett om det handlar om att ta fram en varumärkesprofil eller om att säkerställa en leverans.

VI ERBJUDER DIG EN HELHETSLÖSNING.

GRAFISK PRODUKTION

I ett personligt samarbete med dig, tar vår grafiska avdelning fram, formger och producerar din merchendise. Från idé till färdig produkt. Våra formgivare har lång erfarenhet av profilering och står redo att hjälpa dig med ditt nästa projekt. 

MARKNADSFÖRING

Genom unika samarbeten och innovativa lösningar förmedlar vi din merchendise eller varumärkesprofil med stor träffsäkerhet. Vi hjälper dig att kapa kostnader för marknadsföring som inte träffar rätt eller når din målgrupp.

FÖRSÄLJNING

Hos MyMerch lägger vi upp en helt egen webshop till dig som kund och du kan smidigt följa din försäljning, utan att själv behöva administrera. Vi tar hand om försäljning och leverans, Visst låter det busenkelt? Ja, det är det också!

Merchendise är så mycket mer än bara prylar. Det är en unik kombination av funktion och varumärke som finner sin plats i människors liv och vardag utan att vara påträngande. 

Är du en influencer eller en kreatör av annat slag och vill ta del av våra tjänster, tveka inte att kontakta oss. Är du en kund som önskar veta mer om den merchendise som säljs via mymerch är självklart även du varmt välkommen att kontakta oss.

Vill du också bli en del av MyMerch!

Eller har du bara någon fundering?
Stäng meny

×
×

Kundvagn