My Merch Sweden

Företagskläder Stockholm

Om du är på jakt efter slitstarka företagskläder i Stockholm där du kan kombinera snygg design och hållbarhet, då ska du vända dig till Swagg. Här kan du välja och vraka mellan ett stort utbud av plagg från många leverantörer. Du kan dessutom få riktigt snygga och färgstarka tryck på kläderna.

I vårt utbud finner du klädesplagg från samarbetspartners med fokus på miljön, snygga designer och kläder som är färgbeständiga tvätt efter tvätt. Kläderna kan helt enkelt anses vara en riktigt bra investering både i ditt företag och för miljön.

Marknadsför ditt företag med hjälp av rätt kläder

Genom att stolt visa upp ditt företags logga på arbetsplatsen, oavsett om den är i en butik eller hemma hos folk, så kommer ditt företagsnamn att etableras. På så sätt kan du skapa företagskläder som dina anställda kan bära med stolthet och som kan används som en smart marknadsföringskanal.

Fler och fler personer vänder sig till tryckerier för sina företagskläder. Dagens Industri har tagit fram en artikel om hur det kan se ut i tryckeribranschen, läs mer om det.

Företagskläder Stockholm

Designa dina egna företagskläder i Stockholm

Genom att välja plagg, färg och form får du plagg som verkligen passar ditt företags stil och anda. Det finns olika tryck- och förädlingstekniker men det mest populära är med tryck och brodyr. 

Utöver design så är det vissa som tar det steget längre. HBL har tagit fram en artikel om det finska företaget som har skapat kläder för bättre immunförsvar. 

Därför ska du välja företagskläder

Alla har de ett stort utbud av klädesplagg i såväl trendiga som klassiska snitt. Beroende på vilken sorts företag du har, så kan det nämligen vara lika viktigt att följa trenderna som det är att kläderna ser snygga ut även efter många tvättar. I utbudet kan man välja plagg av alla sorters material, stilar och former. Därmed kan du verkligen specialanpassa din beställning så att du och ditt företag åker ut på jobben med stil. 

Genom att välja välja ett tryckeri för dina företagskläder kan du också vara en bidragande faktor till att fler människor får jobb. I och med att efterfrågan på specialanpassade företagskläder har industrin ökat, Bohusläningen har skrivit om ett unikt samarbete som kan innebära 50 nya jobb, läs mer om det.